Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Rex P99

Följ

P99

Följ oss för uppdateringar
Följ
IK Rex
Fotboll
P99
P-11 Div 14 D

Match

Bälinge IF Gul

14 - 0
Bälinge IP
22 maj 2010
13:00

IK Rex Vit

Referat

Referat: Bälinge IF Gul - IK Rex Vit

Idag var det ett taggat gäng som gav sig iväg till Bälinge för att spela fotboll. Vi hade fint väder och barnen klagade på att det var varmt. Tyvärr blev det lite manfall i truppen så vi var ganska få spelare men det fick gå ändå.

Bälinge hade ett bättre lag denna gång och tog med råge revanch på våra två segrar över dem förra säsongen. Jag tycker ändå att vi kämpade på ganska bra, vi stod inte och tittade som vi brukar kunna göra, utan vi försökte verkligen så gott det gick men Bälinges spelare var lite för snabba så vi hade svårt att hinna med. Våra backar hade det hett om öronen hela matchen och de var ganska trötta efteråt vilket är helt förståligt. Vår målvakt gjorde sin premiärmatch i målet och för hans del kunde det ju ha varit en roligare match, det känns naturligtvis inte roligt att få storstryk när man står i målet för första gången. Men han fick kämpa ordentligt som sista utpost och får man inte hjälp av laget så är det inte så lätt, målvakten blir ju väldigt utsatt, det vet ju alla som någon gång provat att stå i mål.

Vi var inte helt chanslösa vi heller. Vi hade en del skott mot Bälinges mål men tyvärr så sköt vi utanför eller stolpe ut medan Bälinge vid flera tillfällen sköt stople in och det kanske inte kändes helt rättvis men totalt sett så var Bälinge värda att vinna för det var de som förde matchen som slutade 14-0. Vi får gratulera dem till segern.

De två domarna som dömde matchen gjorde en mycket bra insats tycker jag så vi säger tack för det, det är guld värt med bra och tydliga domare.

Det är roligt att se att de äldre spelarna tar lite ansvar när de ser att vi är dåligt med ledare. Henke drog igång och ledde uppvärmningsjoggningen och Oskar (som var med för att titta på matchen) erbjöds sig att hjälpa till med uppvärmningen av vår målvakt och han försökte även peppa våra spelare under matchens gång. Han hjälpte även till med att fylla vattenflaskor och bära grejor. Tack för hjälpen Henke och Oskar, det var guld värt för mig.

Nu får vi ta nya tag och ladda upp inför nästa helg då Söderfors IF och Uppsala IF kommer till Ottars.

Helena

Andra möten i serien

lör 28 aug 2010, 11:30 IK Rex Vit - Bälinge IF Gul 1 - 10